Preskocit navigáciu

Oslavy 68. výročia oslobodenia mesta Trenčín


Oslavy 68. výročia oslobodenia mesta Trenčín

V stredu 10. apríla 2013 sa príslušníci vojenských útvarov síl výcviku a podpory z trenčianskej posádky zúčastnili na spomienkovom stretnutí pri príležitosti osláv 68. výročia oslobodenia mesta Trenčín pri Pamätníku umučených na Brezine.

Poverený veliteľ Síl výcviku a podpory a zároveň veliteľ posádky Trenčín plukovník Martin Stoklasa spolu s veliteľom veliteľstva Spoločnej logistickej podpornej skupiny plukovníkom Jánom Žarnoviským položili veniec ako prejav pietnej spomienky pri Pamätníku umučených na Brezine. Profesionálni vojaci z trenčianskych vojenských útvarov si vypočuli príhovory zástupcu primátora mesta trenčín a zástupcu Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov a spoločne vzdali úctu umučeným vojakom počas Slovenskej hymny v podaní vojenskej hudby.

Obyvatelia Trenčína, pamätníci 2. svetovej vojny a predstavitelia mesta a vojenských útvarov v posádke Trenčín každoročne s úctou a hrdosťou spomínajú na vojakov a ľudí, ktorí položili svoje životy pre našu slobodu.


Oslavy 68. výročia oslobodenia mesta Trenčín1Oslavy 68. výročia oslobodenia mesta Trenčín1Oslavy 68. výročia oslobodenia mesta Trenčín1Oslavy 68. výročia oslobodenia mesta Trenčín1Oslavy 68. výročia oslobodenia mesta Trenčín2Oslavy 68. výročia oslobodenia mesta Trenčín2Oslavy 68. výročia oslobodenia mesta Trenčín2Oslavy 68. výročia oslobodenia mesta Trenčín2

Autor: SeVel , Foto: SeVel - Dátum: 17.04.2013
Čítanosť: 13516
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share