Preskocit navigáciu

Príslušníci veliteľstva si pripomenuli výročie vzniku Slovenskej republiky


Príslušníci veliteľstva si pripomenuli výročie vzniku Slovenskej republiky 20. výročie vzniku Slovenskej republiky a Ozbrojených síl Slovenskej republiky si pripomenuli aj príslušníci veliteľstva síl výcviku a podpory na slávnostnom zhromaždení dňa 7. januára 2013 v priestoroch veliteľstva síl v Trenčíne.

Hymnou Slovenskej republiky a prečítaním rozkazu Prezidenta SR k profesionálnym vojakom a zamestnancom si všetci prítomní pripomenuli dôležitosť významných výročí. Veliteľ síl výcviku a podpory brigádny generál Ľubomír Svoboda, privítal zúčastnených po sviatkoch a na úvod nového výcvikového roka im poprial veľa zdravia a pracovných úspechov a hlavne dostatok optimizmu aj napriek predpovediam na rok 2013.

Na záver slávnostného ceremoniálu, boli pri príležitosti Dňa vzniku Slovenskej republiky ocenení vojenskou medailou „ZA VERNOSŤ OZBROJENÝM, SILÁM SLOVENSKEJ REPUBLIKY“ III stupňa : kpt. Radoslav Dura, kpt. Peter Okál , „ČESTNÝM ODZNAKOM OZBROJENÝCH SÍL SLOVENSKEJ REPUBLIKY“ III triedy : plk. gšt. Martin Stoklasa a „ODZNAKOM NÁČELNÍKA GENERÁLNEHO ŠTÁBU OZBROJENÝCH SÍL SLOVENSKEJ REPUBLIKY“ III triedy : ktp. Šárka Halasová, pplk. Jozef Popjak.




aaaaaaaabbbb

Autor: Sekretariat VSVaP , Foto: Sekretariat VSVaP - Dátum: 07.01.2013
Čítanosť: 14118
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share