12. výročie vzniku Síl výcviku a podpory OS SR


12. výročie vzniku Síl výcviku a podpory OS SR

Pri príležitosti 12. výročia vzniku Síl výcviku a podpory OS SR sa dňa 2. júla 2014 uskutočnil slávnostný nástup príslušníkov veliteľstva síl. Veliteľ Síl výcviku a podpory OS SR plukovník Martin Stoklasa vo svojom príhovore zhodnotil dvanásťročnú históriu pôsobenia Síl výcviku a podpory v štruktúre OS SR, formovanie veliteľstva od jeho vzniku dňa 1. júla 2002 až po súčasnosť. Veliteľ zároveň oboznámil príslušníkov veliteľstva s plánovanými zmenami v štruktúre VSVaP na základe schváleného 54. doplnku k nariadeniu náčelníka generálneho štábu OS SR na vykonanie organizačných zmien v OS SR v roku 2014.
Pri tejto príležitosti veliteľ síl ocenil vybraných príslušníkov veliteľstva pamätným listom veliteľa za prácu odvedenú v prospech veliteľstva a jeho podriadených útvarov. V závere zamestnania poďakoval veliteľ všetkým príslušníkom za dosahované výsledky v uplynulom období a zaželal veľa elánu do ďalšej práce v nasledujúcom náročnom období.


12. výročie vzniku Síl výcviku a podpory OS SR12. výročie vzniku Síl výcviku a podpory OS SR12. výročie vzniku Síl výcviku a podpory OS SR12. výročie vzniku Síl výcviku a podpory OS SR12. výročie vzniku Síl výcviku a podpory OS SR212. výročie vzniku Síl výcviku a podpory OS SR212. výročie vzniku Síl výcviku a podpory OS SR2

Autor: kpt. Ing. Ján Brezula , Foto: kpt. Ing. Ján Brezula - Dátum: 02.07.2014
Čítanosť: 34524
Verzia pre tlač

Skočiť na menu