Preskocit navigáciu

Spoločné oslavy MDŽ


Spoločné oslavy MDŽ

Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien náčelník štábu plukovník Ján Dreveňák a veliteľ BrBZ plukovník Jozef Ševčík dňa 6. marca spoločne zablahoželali všetkým ženám Veliteľstva síl výcviku a podpory (VSVaP) a Veliteľstva brigády bojového zabezpečenia (VBrBZ) v Trenčíne.
Náčelník štábu na stretnutí, ktoré sa uskutočnilo v priestoroch Posádkového klubu, vo svojom príhovore v mene veliteľa a v mene všetkých mužov VSVaP a VBrBZ zaželal ženám pevné zdravie, rodinnú pohodu a veľa lásky. „Prajeme Vám, aby nielen v tento deň, ale aj v ďalších dňoch života ste mali čo najmenej chvíľ bolesti a smútku, aby Vás porozumenie a láska, ktorú žena potrebuje najviac, sprevádzali na každom kroku“, povedal náčelník štábu.
Po úvodných slovách potom spoločne s veliteľom BrBZ ženám na znak úcty a poďakovania odovzdali kvety, ktoré podľa slov náčelníka štábu, “to vyjadria najlepšie.“
Oslavy Medzinárodného dňa žien pokračovali oficiálnym programom, ktorý zorganizoval Posádkový klub pre profesionálne vojačky a zamestnankyne v posádke Trenčín vystúpením žiakov základnej umeleckej školy Karola Pádivého v Trenčíne.



Spoločné oslavy MDŽSpoločné oslavy MDŽSpoločné oslavy MDŽSpoločné oslavy MDŽSpoločné oslavy MDŽSpoločné oslavy MDŽSpoločné oslavy MDŽSpoločné oslavy MDŽSpoločné oslavy MDŽSpoločné oslavy MDŽSpoločné oslavy MDŽSpoločné oslavy MDŽSpoločné oslavy MDŽ

Autor: SeVel , Foto: SeVel - Dátum: 06.03.2014
Čítanosť: 9232
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share