Preskocit navigáciu

Návšteva 2. zástupcu náčelníka GŠ OS SR na Veliteľstve síl výcviku a podpory


Návšteva 2. zástupcu náčelníka GŠ OS SR na Veliteľstve síl výcviku a podpory

Dňa 23. januára 2014 navštívil 2. zástupca náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky (OS SR) generálmajor Pavel MACKO Veliteľstvo síl výcviku a podpory OS SR. Návšteva sa uskutočnila v nadväznosti na postupné oboznamovanie sa so štruktúrami OS SR po nástupe do funkcie.
Na veliteľstve privítal 2. zástupcu NGŠ veliteľ Síl výcviku a podpory plukovník Martin STOKLASA, ktorý ho v úvode oboznámil s programom pracovnej návštevy a predstavil hlavných funkcionárov VSVaP. V informačnom brífingu plukovník Martin Stoklasa odprezentoval súčasnú štruktúru veliteľstva SVaP a podriadených útvarov. Veliteľ ďalej informoval 2. ZNGŠ o zámere, plnení úloh veliteľstva a jeho podriadených súčastí. Ďalšou častou brífingu bolo zoznámenie s prebiehajúcimi organizačnými zmenami v SVaP, ktoré postupne prebiehajú od 1. novembra 2013.
V závere veliteľ Síl výcviku a podpory identifikoval oblasti, ktorým do budúcna bude potrebné venovať zvýšenú pozornosť.


Návšteva 2. zástupcu náčelníka GŠ OS SR na Veliteľstve síl výcviku a podporyNávšteva 2. zástupcu náčelníka GŠ OS SR na Veliteľstve síl výcviku a podporyNávšteva 2. zástupcu náčelníka GŠ OS SR na Veliteľstve síl výcviku a podporyNávšteva 2. zástupcu náčelníka GŠ OS SR na Veliteľstve síl výcviku a podpory

Autor: SeVel , Foto: SeVel - Dátum: 23.01.2014
Čítanosť: 10785
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share