Preskocit navigáciu

Súťaž o najlepšieho poddôstojníka a vojaka síl výcviku a podpory 2013


Súťaž o najlepšieho poddôstojníka a vojaka síl výcviku a podpory 2013

Tak, ako po predchádzajúce roky, aj tento rok v poslednom výcvikovom období hodnotíme výsledky našej práce a oceňujeme prístup a prínos jednotlivcov. Na veliteľstve síl výcviku a podpory sa dňa 27. novembra 2013 stretli kandidáti jednotlivých podriadených súčastí a tým začala súťaž o najlepšieho poddôstojníka a najlepšieho vojaka síl výcviku a podpory 2013.

Komisia, tradične zložená z veliacich poddôstojníkov útvarov a zariadení v podriadenosti síl výcviku a podpory, v zmysle smernice náčelníka Generálneho štábu OS SR pre tento výber hľadala toho najlepšieho spomedzi kandidátov. Jednotliví kandidáti prešli užšími kolami na stupňoch jednotiek a práporov. Každý musel preukázať svoje kvality a okrem iných oblastí mohol získať body aj za reprezentáciu útvaru, ako aj samotných ozbrojených síl SR na verejnosti.

Po dôkladnom prehodnotení predložených výsledkov a po vykonaní osobného pohovoru komisia zhodnotila všetky aspekty, dospela k záveru a za najlepšieho vojaka síl výcviku a podpory 2013 určila slobodníka Ľubomíra Kotlára, ktorý je príslušníkom Opravárenského práporu v Martine. Za najlepšieho poddôstojníka síl výcviku a podpory bol vybraný nadrotmajster Jaroslav Melega z Práporu výcviku Martin. Vybraný poddôstojník bude ďalej reprezentovať sily výcviku a podpory v záverečnom kole a bude bojovať o možné víťazstvo, teda o najlepšieho poddôstojníka ozbrojených síl SR.



Súťaž o najlepšieho poddôstojníka a vojaka síl výcviku a podpory 2013Súťaž o najlepšieho poddôstojníka a vojaka síl výcviku a podpory 2013Súťaž o najlepšieho poddôstojníka a vojaka síl výcviku a podpory 2013Súťaž o najlepšieho poddôstojníka a vojaka síl výcviku a podpory 2013Súťaž o najlepšieho poddôstojníka a vojaka síl výcviku a podpory 2013Súťaž o najlepšieho poddôstojníka a vojaka síl výcviku a podpory 2013Súťaž o najlepšieho poddôstojníka a vojaka síl výcviku a podpory 2013

Autor: šbnrtm. Ján Brida , Foto: SeVel - Dátum: 27.11.2013
Čítanosť: 11950
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share