Preskocit navigáciu

Veliteľ JLSG navštívil NSE 22. mprsk v Martine


Veliteľ JLSG navštívil  NSE 22. mprsk v Martine

Príslušníci, zaradení do NSE 22. mprsk, v dňoch od 7. do 10. októbra 2013 absolvovali v priestoroch Opravárenského práporu v Martine veliteľsko-štábne cvičenie s čiastočným vyvedením vojsk „NATIONAL SUPPORT 2013“. Cieľom cvičenia bolo preveriť funkčnosť plánovacieho procesu veliteľstva NSE a ich koordináciu s podriadenými jednotkami.
Toto cvičenie navštívil v stredu 9. októbra veliteľ SLPS plukovník Ján Žarnovický, počas cvičenia pôsobiaci v pozícii veliteľa koaličného zoskupenia JLSG (Joint Logistics Support Group) a jeho zástupca - riadiaci cvičenia podplukovník Róbert Kecsö. Počas návštevy cvičiacich vojsk veliteľ NSE pre 22. mprsk major Maroš Hurta predstavil veliteľovi JLSG situačný brífing a priestory rozmiestnenia jednotiek. Veliteľ JLSG vyslovil spokojnosť s plnením úloh.


Veliteľ JLSG navštívil  NSE 22. mprsk v MartineVeliteľ JLSG navštívil  NSE 22. mprsk v MartineVeliteľ JLSG navštívil  NSE 22. mprsk v MartineVeliteľ JLSG navštívil  NSE 22. mprsk v MartineVeliteľ JLSG navštívil  NSE 22. mprsk v MartineVeliteľ JLSG navštívil  NSE 22. mprsk v MartineVeliteľ JLSG navštívil  NSE 22. mprsk v Martine

Autor: VSLPS , Foto: VSLPS - Dátum: 11.10.2013
Čítanosť: 12464
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share