Preskocit navigáciu

Deň otvorených dverí v Multifunkčnej zásobovacej základni Západ Nemšová


Deň otvorených dverí v Multifunkčnej zásobovacej základni Západ Nemšová

      V piatok, 16. augusta 2013 sa v Multifunkčnej zásobovacej základni Západ Nemšová uskutočnil Deň otvorených dverí. Návštevníkov na jeho už 10. Ročníku v úvode v me organizátorov privítal a pekné zážitky poprial veliteľ Multifunkčnej zásobovacej základne podplukovník Vladimír Kotrus.
     Pre návštevníkov organizátori pripravili pestrý a zaujímavý program, ktorý potešil nielen deti, ale i dospelých. Počas dňa tu diváci mohli vidieť statické ukážky bojovej techniky, ručných zbraní, výstroj a výzbroj vojenskej polície. Najatraktívnejšou časťou dňa bol už tradične prelet vrtuľníka Mi-17 a zoskok príslušníkov 5. pluku špeciálneho určenia, ako i ukážka bojov z 2. svetovej vojny, kde zážitok bol umocnený streľbou s cvičným strelivom. Ďalej tu diváci mohli vidieť ukážku činnosti pyrotechnika a robota na zneškodňovanie nástražných výbušných systémov z CO EOD. Pre deti boli pripravené športové súťaže, streľba zo vzduchových zbraní i jazda na koni.
     Návštevníci Multifunkčnej zásobovacej základne mali jedinečnú možnosť na jednom mieste, v rovnakom čase vidieť a dotknúť sa najmodernejšej, ale i historickej techniky, výstroje a výzbroje.


aaaabbbbccccddddeeeeggggnnnnmmmmssss

Autor: SeVel , Foto: SeVel - Dátum: 20.08.2013
Čítanosť: 18386
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share