Preskocit navigáciu

MOKYS v akcii


MOKYS v akcii

Počas medzinárodného cvičenia CAPABLE LOGISTICIAN 2013, v nedeľu 23.6. 2013 veliaci poddôstojník Real Life Support štábny nadrotmajster Miroslav Kovalovský navštívil dve najvzdialenejšie odlúčené pracoviská v priestore cvičenia.
Na plnenie úloh v priestore Priečne Bralo na retranslačnej stanici RR-019 boli vyčlenení príslušníci v zložení náčelník stanice ppráp. Roman Mydliar, obsluha čat. Ľubomír Urban, des. Peter Števček a príslušníci slúžiaci na retranslačnej stanici RR-038 Kopaný Závoz, v zložení náčelník stanice čat. Miroslav Frič a jeho obsluha v zložení des. Martin Kenda, slob. Michal Burda. V rámci medzinárodného cvičenia CAPABLE LOGISTICIAN 2013 títo príslušníci VÚ 1115 Ružomberok už dvadsať dní nepretržite 24-hodín denne za každého počasia, plnia úlohy zabezpečenia spojenia a poskytovania jednotného komunikačného prostredia na prenos informácií vo forme hlasu, textu, dát a obrazu na operačnej a taktickej úrovni velenia.
Veliaci poddôstojník navštívil odlúčené pracoviská, aby sa informoval o pracovnom vyťažení, výkone náročnej, ale kvalitnej práce a o potrebách a celkovom zabezpečení vyčlenených vojakov. V závere pracovnej návštevy štábny nadrotmajster Kovalovský poďakoval vyčleneným príslušníkom za vykonanú kvalitnú prácu a zaželal veľa úspechov pri plnení náročných úloh počas cvičenia CL 13.


aaa

Autor: ZaMKIS , Foto: ZaMKIS - Dátum: 25.06.2013
Čítanosť: 21485
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share