Preskocit navigáciu

Dvojnásobný úspech bežcov ZaSKIS v úvode novej sezóny


Dvojnásobný úspech bežcov ZaSKIS v úvode novej sezóny

Príslušníci Základne stacionárnych komunikačných a informačných systémov dokázali svoju vynikajúcu fyzickú zdatnosť v Behu Drahovskou vrchovinou, ktorý sa konal 9. marca v českom Rousínove.
Príslušníci ZaSKIS major Juraj Hudák a zamestnankyňa Jitka Hudáková naskočili do súťažného bežeckého kolotoča roku 2013 úspešne. Na náročnej, kopcovitej, vyše 15 km dlhej trati s takmer sedemkilometrovým súvislým stúpaním so štartom v Rousínove a cieľom na farme známeho českého herca Bolka Polívku v Olšanoch dobehol Juraj Hudák na celkovom desiatom mieste a v kategórii mužov nad 40 rokov mu patrilo 3. miesto časom 1:01:28. Jitka Hudáková nadviazala na úspechy z minulej sezóny a jej zimné tréningové snaženie sa premietlo vo výsledku. V širokom 27-člennom ženskom štartovom poli nenašla premožiteľku, s prehľadom zvíťazila a s úsmevom na tvári dobehla do cieľa časom 1:09:58.
Reportáž z behu a celkovú výsledkovú listinu je možné zhliadnuť na stránke http://www.bezvabeh.cz/clanek/1485-na-farmu-bolka-polivky-v-olsanech-dobehli-prvni-pelisek-a-hudakova


Dvojnásobný úspech bežcov ZaSKIS v úvode novej sezóny

Autor: ZaSKIS Trenčín , Foto: ZaSKIS Trenčín - Dátum: 14.03.2013
Čítanosť: 10683
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share