Preskocit navigáciu

Návšteva na Základni stacionárnych KIS v Trenčíne


Návšteva na Základni stacionárnych KIS v Trenčíne

Dňa 24.7.2012 privítal Veliteľ Základne stacionárnych komunikačných a informačných systémov (ZaSKIS) plukovník Ing. Ľubomír Gacko Gen.št. radcu p. Ing. Juraja Beňa a Náčelníka Odboru podpory velenia (J6) GŠ OS SR plk. Ing. Ivana Ilavského v priestoroch Kasární SNP Trenčín.
V úvodnej časti bola vykonaná prezentácia Náčelníkom Odboru podpory velenia (J6) GŠ OS SR so zameraním na vysvetlenie prvkov velenia a riadenia komunikačných a informačných systémov v rezorte obrany, po ktorej nasledovala prezentácia Veliteľa ZaSKIS o plnení úloh v oblasti komunikačných a informačných systémov, výzvy, vízie a nové plánované služby, ktoré základňa poskytne v prospech celého rezortu obrany.
V druhej časti návštevy pána poradcu a Náčelníka Odboru podpory velenia (J6) GŠ OS SR bola predstavená praktická činnosť dozorného riadenia komunikačných a informačných systémov (DRKIS), ukážka novovybudovaných priestorov Dátového centra, ukážka technických prostriedkov jednotlivých komunikačných a informačných systémov. V rámci ukážky boli prezentované krátkodobé vízie rozvoja stacionárnych KIS a problémové oblasti v zabezpečení prevádzky a údržby poskytovaných služieb KIS.


Návšteva na Základni stacionárnych KIS v Trenčíne1Návšteva na Základni stacionárnych KIS v Trenčíne1Návšteva na Základni stacionárnych KIS v Trenčíne1Návšteva na Základni stacionárnych KIS v Trenčíne1

Autor: ZaSKIS , Foto: ZaSKIS - Dátum: 26.07.2012
Čítanosť: 11602
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share