Preskocit navigáciu

Veliteľ síl na návšteve v Prápore výcviku Martin


Veliteľ síl na návšteve v Prápore výcviku Martin

Veliteľ Síl výcviku a podpory OS SR brigádny generál Ing. Ľubomír SVOBODA v rámci oboznámenia sa s podriadenými útvarmi SVaP vykonal dňa 18.07.2012 návštevu Práporu výcviku v Martine.

Na úvod návštevy veliteľ PrápV podplukovník Ing. Roman PETRÍK privítal veliteľa SVaP na sieni cti a slávy, kde formou prezentácie predstavil poslanie, hlavné úlohy, organizačnú štruktúru, dislokáciu, výcvikové a zabezpečovacie jednotky a odlúčené pracoviská Práporu výcviku.

Návšteva ďalej pokračovala ukážkou ubytovacieho priestoru pre čakateľov a kadetov prípravnej štátnej služby roty základného vojenského výcviku, priestormi pre výcvik a prípravu kľúčového personálu pre plnenie úloh v MKM vo výcvikovej jednotke vojenských misií a priestormi výcviku na trenažéry RM 70/85 Modular.

Na záver sa brigádny generál Ing. Ľubomír SVOBODA oboznámil s priestormi vystrojovacích stredísk organizačných prvkov pre vytvorenie peších práporov a činnosťou pri prípadnom povolaní záloh OS SR na výkon mimoriadnej služby.




Veliteľ síl na návšteve v Prápore výcviku MartinVeliteľ síl na návšteve v Prápore výcviku MartinVeliteľ síl na návšteve v Prápore výcviku MartinVeliteľ síl na návšteve v Prápore výcviku Martin

Autor: PrápV , Foto: PrápV - Dátum: 19.07.2012
Čítanosť: 12130
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share