Preskocit navigáciu

Nová krv veliteľstva Síl výcviku a podpory


Nová krv veliteľstva Síl výcviku a podpory

   Dňa 1. júna 2012 nastúpili do funkcií zástupcu náčelníka štábu a zástupcu náčelníka odboru podpory operácií plk. Ing. Martin STOKLASA a pplk. Ing. Jozef POPJAK. Pri ich uvedení do funkcií brigádny generál POKORNÝ uviedol že je rád, že po dlhšom období odchodov funkcionárov môže do funkcií uviesť „novú krv“, funkcionárov so skúsenosťami ktorí prispejú svojim dielom k plneniu neľahkých úloh ktoré sú pred Sily výcviku a podpory postavené.
   Plk. STOKLASA nastupuje na pozíciu zástupcu náčelníka štábu po splnení úloh mimo územia Slovenskej republiky a určite pri tom využije svoje skúsenosti z pôsobenia vo funkciách na Generálnom štábe a v podriadenosti veliteľstva Pozemných síl.
   Pplk. POPJAK prichádza na veliteľstvo Síl výcviku a podpory, ako skúsený odborník po dlhoročnom pôsobení v muničnom sklade Lešť v rôznych pozíciách.


Nová krv veliteľstva Síl výcviku a podpory1Nová krv veliteľstva Síl výcviku a podpory1Nová krv veliteľstva Síl výcviku a podpory1Nová krv veliteľstva Síl výcviku a podpory1Nová krv veliteľstva Síl výcviku a podpory2Nová krv veliteľstva Síl výcviku a podpory2Nová krv veliteľstva Síl výcviku a podpory2

Autor: mjr. Zemanovič , Foto: kpt. Brezula - Dátum: 04.06.2012
Čítanosť: 14012
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share