Preskocit navigáciu

Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín


Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín

     Tento deň nie je nejakým novodobým fenoménom keď si uvedomíme, že aj v našej krajine sa oslavuje od roku 1921. Preto sa v priestoroch veliteľstva Síl výcviku a podpory uskutočnilo slávnostné zhromaždenie profesionálnych vojačiek a zamestnankýň veliteľstva, na ktorom, im v zastúpení veliteľa poblahoželal náčelník štábu plukovník gšt. Ing. František Hudák.
     V popoludňajších hodinách nasledovalo v priestoroch Posádkového klubu Trenčín stretnutie veliteľa posádky so ženami z útvarov a zariadení posádky Trenčín, kde v srdečnej atmosfére obohatenej predstavením divadielka poézie „Dotyky“ a hudobnou produkciou „Musica Poetica“ nastal čas na zastavenie sa v zhone pracovných povinností.

     Zablahoželaním a kultúrnym vystúpením si muži uctili svoje kolegyne a vyjadrili im tak vďaku za ich ženský prínos ku plneniu každodenných úloh.


Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín1Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín1Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín1Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín1Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín2Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín2Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín2Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín3Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín3Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín3Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín3Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín4Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín4Medzinárodný deň žien na veliteľstve síl a v posádke Trenčín4

Autor: mjr. Ing. Štefan Zemanovič , Foto: kpt. Ing. Ján Brezula, kpt. JUDr. Štefan Andráš - Dátum: 08.03.2012
Čítanosť: 13220
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share