Preskocit navigáciu

generálmajor Vojtek privítal PrV z operácie ALTHEA po návrate na velitežstvo


generálmajor Vojtek privítal PrV z operácie ALTHEA po návrate na velitežstvo

Po 9 mesačnom pôsobení v rámci operácie EUFOR/ALTHEA, dnes na velitežstve Síl výcviku a podpory privítal generálmajor Ing. Peter Vojtek príslušníkov velitežstva po ich návrate a zaradení na funkcie. Za účasti náčelníka odboru operácií plukovníka Ing. Jána Mareka v krátkosti zhodnotil ich pôsobenie, poďakoval a vypočul si aj ich poznatky a skúsenosti získané počas pôsobenia v medzinárodnom prostredí.


Sily výcviku a podpory, boli spolu s 5. plukom špeciálneho určenia poverené CNOPSOM Náčelníka generálneho štábu výberom, prípravou a nasadením síl a prostriedkov na plnenie úloh v operácii v jej novej podpobe. Skupina profesionálnych vojakov, ktorých práve generál Vojtek privítal, bola prvou skupinou plniacou nové úlohy v rámci operácie ALTHEA po stiahnutí strážnej čaty zo základne Butmír blízko Sarajeva.


generálmajor Vojtek privítal PrV z operácie ALTHEA po návrate na velitežstvo1generálmajor Vojtek privítal PrV z operácie ALTHEA po návrate na velitežstvo1generálmajor Vojtek privítal PrV z operácie ALTHEA po návrate na velitežstvo1generálmajor Vojtek privítal PrV z operácie ALTHEA po návrate na velitežstvo1generálmajor Vojtek privítal PrV z operácie ALTHEA po návrate na velitežstvo2generálmajor Vojtek privítal PrV z operácie ALTHEA po návrate na velitežstvo2generálmajor Vojtek privítal PrV z operácie ALTHEA po návrate na velitežstvo2generálmajor Vojtek privítal PrV z operácie ALTHEA po návrate na velitežstvo2generálmajor Vojtek privítal PrV z operácie ALTHEA po návrate na velitežstvo3

Autor: mjr. Štefan Zemanovič , Foto: kpt. Ján Brezula - Dátum: 05.12.2011
Čítanos: 14499
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share