Preskocit navigáciu

Dovolenky vojenskú tlačiareň nezastavili


Dovolenky vojenskú tlačiareň nezastavili

V 5. kartoreprodukčnej základni v meste Nemšová neďaleko Trenčína výroba ani v piatok 22. júla 2011 nezastala. V poslednom týždni pripravovalo 24 zamestnancov do tlače ďalšie číslo armádneho mesačníka Obrana a finalizovali s výrobou vojenského bulletinu a vojenskej osvety.

„Nemôžeme si dovoliť zastaviť výrobu ani v čase, kedy je výcvik v iných vojenských útvaroch v dovolenkovom období minimalizovaný, povedal náčelník výrobného úseku kapitán Otakar Hrabák a dodal, že práve v letnom období okrem prípravy mesačníka Obrana dokončujú prípravu kartografických materiálov pre cvičenia realizované v mesiaci september. V poslednom týždni dokončovali prípravu máp veľkých rozmerov na taktické cvičenia pozemných síl, ktoré sú nanesené na plastové dosky a pripravené na použitie v extrémnych podmienkach. Pre bulletinovú službu síl výcviku a podpory tlačili 200 kusový náklad plnofarebného bulletinu formátu A4 o 22 stranách a výcvikovú služobnú pomôcku vo formáte A5. Dokončili aj prípravu a tlač 500 kusového nákladu takmer 100 stranovej Vojenskej osvety pre potreby Personálneho úradu v Liptovskom Mikuláši. Výpočet ich práce za posledný týždeň ale stále nie je konečný. V ročnom pláne výroby majú na mesiac júl zahrnutú aj tlač niekoľkých druhov katalógových tlačív v tisícových nákladoch, ktoré budú používať profesionálni vojaci pri svojej práci.


Dovolenky vojenskú tlačiareň nezastaviliDovolenky vojenskú tlačiareň nezastaviliDovolenky vojenskú tlačiareň nezastaviliDovolenky vojenskú tlačiareň nezastaviliDovolenky vojenskú tlačiareň nezastavili 2Dovolenky vojenskú tlačiareň nezastavili 2

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: archívne foto 5. KRZ - Dátum: 22.07.2011
Čítanosť: 16240
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share