Preskocit navigáciu

9. výročie vzniku Síl výcviku a podpory


9. výročie vzniku  Síl výcviku a podpory

Dňa 30.júna 2011 sa uskutočnil slávnostný nástup pri príležitosti 9. výročia vzniku Síl výcviku a podpory OS SR. Slávnostný nástupu prebehol za účasti príslušníkov Veliteľstva síl výcviku a podpory a veliteľov podriadených útvarov dislokovaných v posádke Trenčín.

Veliteľ Síl výcviku a podpory OS SR generálmajor Ing. Peter Vojtek vo svojom príhovore v krátkosti zhodnotil deväťročnú históriu pôsobenia v štruktúre OS SR, formovanie veliteľstva od jeho vzniku 1.júla 2002 až po súčasnosť. Pripomenul aj veliteľov, ktorí stáli na čele veliteľstva od jeho vzniku po súčasnosť . V závere príhovoru poďakoval za odvedenú prácu v prospech veliteľstva a jeho podriadených útvarov.

Pri tejto príležitosti ocenil veliteľ Síl výcviku a podpory vybraných príslušníkov veliteľstva Pamätným odznakom II. Stupňa a pamätným listom za prácu odvedenú v prospech veliteľstva a jeho podriadených útvarov.

9. výročie vzniku  Síl výcviku a podpory 19. výročie vzniku  Síl výcviku a podpory 19. výročie vzniku  Síl výcviku a podpory 19. výročie vzniku  Síl výcviku a podpory 19. výročie vzniku  Síl výcviku a podpory 2

Autor: nrtm. Jaroslav Novomestský , Foto: nrtm. Jaroslav Novomestský - Dátum: 30.06.2011
Čítanosť: 14890
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share