Preskocit navigáciu

Návšteva vojenských pridelencov na veliteľstve SVaP


Návšteva vojenských pridelencov na veliteľstve SVaP

Vo štvrtok 26. mája 2011 privítal generálmajor Peter Vojtek na veliteľstve síl výcviku a podpory v Trenčíne 16 členný zbor vojenských pridelencov obrany akreditovaných v Slovenskej republike.

V rámci oficiálnej návštevy predstavil veliteľ síl akreditovaným pridelencov obrany svojho zástupcu brigádneho generála Juraja Krištofoviča a veliaceho poddôstojníka síl výcviku a podpory štábneho nadrotmajstra Jána Bridu, ktorý v krátkom brífingu predstavil súčasnú štruktúru síl a spomenul úlohy, ktoré sily výcviku a podpory zabezpečujú v rámci Ozbrojených síl SR. V živej diskusii sa akreditovaní pridelenci obrany zaujímali o rozmiestnenie priamo podriadených útvarov a zariadení na území Slovenskej republiky, o príspevok síl výcviku a podpory do operácií medzinárodného krízového manažmentu a v neposlednom rade ich zaujímali otázky spojené so zabezpečením základného, kariérneho a odborného výcviku v prápore výcviku v Martine. Práve ten je v piatkovom programe ich pracovnej cesty.

Informáciu z návštevy na Prápore výcviku v Martine nájdete tu.


Návšteva vojenských pridelencov na veliteľstve SVaP 2Návšteva vojenských pridelencov na veliteľstve SVaP 2Návšteva vojenských pridelencov na veliteľstve SVaP 2Návšteva vojenských pridelencov na veliteľstve SVaP 2Návšteva vojenských pridelencov na veliteľstve SVaP 3Návšteva vojenských pridelencov na veliteľstve SVaP 3Návšteva vojenských pridelencov na veliteľstve SVaP 3

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 26.05.2011
Čítanosť: 16059
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share