Preskocit navigáciu

tudenti na veliteľstve síl


 tudenti na veliteľstve síl

Príslušníci vyššieho veliteľsko-štábneho kurzu Národnej akadémie obrany sa 14. apríla 2008 oboznámili s poslaním, štruktúrou a úlohami veliteľstva síl výcviku a podpory v Trenčíne.

 

Veliteľ síl generálmajor Miroslav Kováč v úvode privítal 16 účastníkov kurzu na pôde veliteľstva síl a predstavil im náčelníkov odborov a samostatných oddelení. Vo svojom vystúpení pokračoval prezentáciou o poslaní a úlohách síl výcviku a podpory v hierarchii Ozbrojených síl Slovenskej republiky. S prednáškami, v ktorých detailne vysvetlili pracovné procesy a oblasti pôsobenia, následne vystúpili jednotliví náčelníci odborov a samostatných oddelení.

 

Návšteva veliteľstva síl výcviku a podpory je len jednou z desiatky zástaviek v rámci 7 mesačného denného štúdia v Národnej akadémii obrany Maršala Andreja Hadíka. Profesionáli v hodnosti majora tak v tomto týždni navštívia ešte 5. pluk špeciálneho určenia Žilina, Veliteľstvo vzdušných síl vo Zvolene, Generálny štáb OS SR a Ministerstvo obrany SR v Bratislave. Viac informácií o kurze môžete nájsť tu.


FotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotopriloha

Autor: sekretariát VSVaP - Dátum: 14.04.2008
Čítanosť: 20642
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share