Preskocit navigáciu

Veliteľ síl sa rozlúčil s odchádzajúcimi príslušníkmi


Veliteľ síl sa rozlúčil s odchádzajúcimi príslušníkmi

V piatok 29. apríla 2011 nastúpili príslušníci veliteľstva síl výcviku a podpory pri príležitosti rozlúčky so svojimi kolegami, ktorý od mesiaca máj budú pôsobiť na iných pozíciách, i s plukovníkom Štefanom Hlavatým, ktorý odchádza do zálohy.

Veliteľ síl generálmajor Peter Vojtek na nástupe informoval, že vplyvom reorganizačných zmien, kedy v súčasnosti dochádza k zmenám vnútornej štruktúry veliteľstva síl, je pohyb personálu medzi útvarmi nevyhnutný. „Odchody vojakov z veliteľstva síl výcviku a podpory na Generálny štáb OS SR či priamo podriadené útvary pre potreby ozbrojených síl sú bežným nástrojom personálnej politiky rezortu obrany, ktorý zároveň výraznou mierou napomáha v kariére každého profesionálneho vojaka,“ zdôraznil generálmajor Vojtek a následne poďakoval za prácu v prospech Síl výcviku a podpory OS SR plukovníkovi Štefanovi Hlavatému, ktorý odchádza do zálohy, majorovi Ľubomírovi Hviščovi, ktorý odchádza na pozíciu náčelníka štábu Zásobovacej základne zásobovacej triedy 5 do Martina, majorovi Róbertovi Medemu, ktorý bude pôsobiť ako vedúci starší dôstojník na Štábe pre podporu operácií GŠ OS SR v Bratislave a kapitánovi Mirovi Kaňovi, ktorý bude pôsobiť na pozícii vedúceho staršieho dôstojníka na Štábe strategického plánovania a rozvoja spôsobilostí GŠ OS SR rovnako v Bratislave.

Všetkým profesionálnym vojakom veliteľ daroval pamätný list a v závere poďakoval zá prácu v prospech síl výcviku a podpory aj pani Ing. Márii Halmovej, ktorá od 1. mája 2011 odchádza na Veliteľstvo pozemných síl.


Veliteľ síl sa rozlúčil s odchádzajúcimi príslušníkmi 2Veliteľ síl sa rozlúčil s odchádzajúcimi príslušníkmi 2Veliteľ síl sa rozlúčil s odchádzajúcimi príslušníkmi 2Veliteľ síl sa rozlúčil s odchádzajúcimi príslušníkmi 2Veliteľ síl sa rozlúčil s odchádzajúcimi príslušníkmi 3Veliteľ síl sa rozlúčil s odchádzajúcimi príslušníkmi 3

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 29.04.2011
Čítanosť: 17712
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share