Preskocit navigáciu

Deň ozbrojených síl v Trenčíne


Deň ozbrojených síl v Trenčíne

Prezentácia špeciálneho vybavenia EOD tímov a výstrojných súčiastok zavádzaných do Ozbrojených síl SR otvárali dnes 21. septembra 2006 oslavy Dňa ozbrojených síl SR na Silách podpory a výcviku v Trenčíne.

 

V Kultúrnom a metodickom centre OS SR v Trenčíne prezentovali podriadené veliteľstvá svoje možnosti. Veliteľstvo logistiky predstavilo špecialistov z nováckeho EOD tímu oblečených do ochranných oblekov a diaľkovo riadeného robota, slúžiaceho k bezpečnému zneškodňovaniu munície a nástražných výbušných systémov. Dôstojníci veliteľstva logistiky prezentovali aj výstrojné súčiastky, ktoré sú v poslednom roku zavádzané do Ozbrojených síl SR ale i tie, ktoré sa v súčasnosti skúšajú a plánujú zavádzať.

 

Po ukážke techniky otvoril veliteľ síl výcviku a podpory generálmajor Ing. Ján Kačmár slávnostné zhromaždenie pre príslušníkov síl výcviku a podpory a pozvaných hostí. „Príslušníci Ozbrojených síl Slovenskej republiky a v ich radoch, samozrejme, i Vy – príslušníci Síl výcviku a podpory ozbrojených síl Slovenskej republiky, preukazujete vysokú profesionálnu pripravenosť v plnení úloh ... za kvalitné plnenie úloh Vám dnes úprimne ďakujem,“ zaznelo z úst veliteľa.

 

Za profesionálny prístup k plneniu úloh odmenil veliteľ generálmajor Ján Kačmár medailami príslušníkov síl výcviku a podpory z viacerých posádok Slovenska. Slávnostné zhromaždenie uzavrel svojím vystúpením Vojenský folklórny súbor Jánošík.


FotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotopriloha

Autor: sekretariát VSVaP - Dátum: 21.09.2006
Čítanosť: 19025
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share