Preskocit navigáciu

Veliaci poddôstojníci rôt ukončili výcvik v Martine


Veliaci poddôstojníci rôt ukončili výcvik v Martine

V piatok 1. apríla 2011 sa v priestoroch Práporu výcviku Martin uskutočnilo slávnostné vyradenie absolventov kurzu veliacich poddôstojníkov rôt, ktorý úspešne ukončilo 12 poddôstníkov útvarov a zložiek Ozbrojených síl Slovenskej republiky.

Kurz veliacich poddôstojníkov rôt, ktorý bol vykonávaný v dňoch 28.2. až 1.4.2011 v martinskej Poddôstojníckej akadémii, bol zameraný na zvládnutie líderských, technických a taktických úloh zodpovedajúcich povinnostiam a zodpovednostiam veliaceho poddôstojníka roty. Veliteľ Práporu výcviku podplukovník Roman Petrík a veliteľ Poddôstojníckej akadémie štábny nadrotmajster Milan Pavlík odovzdali v piatok 1. apríla 2011 absolventom kurzu certifikáty o jeho úspešnom ukončení. Noví veliaci poddôstojníci rôt sú pripravení vykonávať funkcie v rámci Ozbrojených síl Slovenskej republiky a tým kvalitne napomáhať pri plnení úloh a zlepšovať úroveň poddôstojníckej podpornej štruktúry velenia.


Veliaci poddôstojníci rôt ukončili výcvik v Martine 2Veliaci poddôstojníci rôt ukončili výcvik v Martine 2Veliaci poddôstojníci rôt ukončili výcvik v Martine 2Veliaci poddôstojníci rôt ukončili výcvik v Martine 2

Autor: kpt. Pavol Koškovský , Foto: kpt. Pavol Koškovský - Dátum: 04.04.2011
Čítanosť: 16121
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share