Preskocit navigáciu

Deň Detí v posádke Martin


Deň Detí v posádke Martin

Netradične za chladného počasia, ale s teplom v srdciach, sa dnes v posádke Martin uskutočnil Deň detí s Ozbrojenými silami.

 

V priestore pred posádkovým klubom sa zhromaždili deti zo základných škôl a naozaj mali na čo pozerať. Okrem techniky, zbraní, spojovacích prostriedkov a rôznych športových aktivít bol pre ne pripravený zaujímavý program. Nielen oni doma, ale aj autá v meste majú niekedy "obuté papuče", a to ako sa nasadzujú nesprávne zaparkovaným autám im ukázali príslušníci Mestskej polície Martin. Deti zaujali aj akčné ukážky boja z blízka so zbraňou i bez nej, ktoré im predviedli "Rýchle šípy" z Práporu okamžitej reakcie. Ich výkon ocenili búrlivým potleskom. Program uzatváralo vystúpenie vojenských kynológov s ukážkami vycvičenosti služobného psa a spôsobov zadržania páchateľa. Na zabezpečení statických ukážok sa podieľali všetky útvary dislokované v posádke Martin a tiež príslušníci 5. pluku špeciálneho určenia zo Žiliny s ukážkami padákov.

 

Hoci sa slniečko schovávalo za mraky, usmiate tváričky detí svedčili o ich spokojnosti a zároveň boli tou najväčšou odmenou všetkým tým, ktorí sa na zabezpečení tejto akcie podieľali.

 

Text a foto: VeV Martin


FotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotopriloha

Autor: sekretariát VSVaP - Dátum: 01.06.2006
Čítanosť: 19072
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share