Pridelenec obrany Českej republiky na veliteľstve SVaP


Pridelenec obrany Českej republiky na veliteľstve SVaP

Veliteľ síl výcviku a podpory OS SR generálmajor Peter Vojtek prijal vo štvrtok 16. decembra 2010 v priestoroch veliteľstva síl v Trenčíne pridelenca obrany Českej republiky generálmajora Jiřího Jančíka.

Na prvom zdvorilostnom stretnutí v pozícii veliteľa síl predstavil generálmajor Vojtek pridelencovi obrany Českej republiky postavenie síl výcviku a podpory v štruktúre Ozbrojených síl SR, v skratke mu objasnil poslanie a úlohy síl a informoval ho o posledných reorganizačných zmenách. Na stretnutí sa zúčastnil aj zástupca veliteľa síl výcviku a podpory brigádny generál Juraj Krištofovič.

Podobné zdvorilostné stretnutia na veliteľstve síl výcviku a podpory sa organizujú s pridelencami všetkých štátov akreditovaných v Slovenskej republike a veliteľ síl im počas návštevy prezentuje aktuálne témy v jednotlivých priamo podriadených útvaroch a zariadeniach.


Pridelenec obrany Českej republiky na veliteľstve SVaP 2Pridelenec obrany Českej republiky na veliteľstve SVaP 2Pridelenec obrany Českej republiky na veliteľstve SVaP 2Pridelenec obrany Českej republiky na veliteľstve SVaP 2Pridelenec obrany Českej republiky na veliteľstve SVaP 3Pridelenec obrany Českej republiky na veliteľstve SVaP 3

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 16.12.2010
Čítanosť: 42057
Verzia pre tlač

Skočiť na menu