Preskocit navigáciu

Vianočná kapustnica na veliteľstve SVaP


Vianočná kapustnica na veliteľstve SVaP

Blížiace sa sviatky pokoja a radosti vnímajú pozitívne aj všetci príslušníci veliteľstva síl výcviku a podpory, ktorí sa v stredu 15. decembra 2010 stretli na vianočnom posedení v priestoroch posádkového klubu Trenčín.

Pravidelne býva zvykom, že v predvianočnom období, v čase keď v každej domácnosti vrcholia prípravy na Vianočné a Novoročné sviatky, sa aj v širšom pracovnom kolektíve veliteľstva síl výcviku a podpory v Trenčíne stretávajú profesionálni vojaci a zamestnanci na vianočnom posedení. Inak tomu nebolo ani tento rok, kedy takmer sedemdesiat príslušníkov veliteľstva síl prijalo pozvanie na vianočnú kapustnicu a malé občerstvenie. „Ďakujem všetkým za celoročnú prácu a prajem im šťastné a veselé Vianoce,“ zablahoželal v úvode zástupca veliteľa síl výcviku a podpory brigádny generál Juraj Krištofovič a uviedol hudobný koncert kvarteta Vojenskej hudby OS SR z Bratislavy.


Vianočná kapustnica na veliteľstve SVaP 2Vianočná kapustnica na veliteľstve SVaP 2Vianočná kapustnica na veliteľstve SVaP 2Vianočná kapustnica na veliteľstve SVaP 2

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 15.12.2010
Čítanosť: 18578
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share