Preskocit navigáciu

Rokovanie vojenskej rady v Novákoch


Rokovanie vojenskej rady v Novákoch
V utorok 21.septembra 2010 rokoval veliteľ síl výcviku a podpory generálmajor Peter Vojtek s členmi vojenskej rady veliteľa síl výcviku a podpory na výjazdovom zasadaní v Novákoch.

Septembrové zasadanie funkcionárov veliteľstva síl s veliteľmi priamo podriadených útvarov prebehlo v priestoroch Centra testovania munície v Novákoch, ktoré je podriadené Zásobovacej základni zásobovacej triedy 5 Martin. Body rokovania mali najmä informatívny charakter a pojednávali o témach bezpečnostnej situácie síl výcviku a podpory v druhom výcvikovom období a o príprave profesionálnych vojakov pred nasadením do operácie ISAF v Afganistane v rotácii december 2010. V závere upriamil veliteľ síl generálmajor Vojtek pozornosť na prípravu podkladov k plánovaniu finančných limitov a procesu hospodárenia vo výcvikovom roku 2011. V popoludňajších hodinách si príslušníci vojenskej rady prešli priestory Centra testovania munície, kde im odborní referenti predstavili rôzne postupy testovania munície používanej v Ozbrojených silách Slovenskej republiky. Počas rokovania veliteľ síl zablahoželal k životnému jubileu podplukovníkovi Richardovi Masnému, veliteľovi Zásobovacej základne zásobovacej triedy 3.

Rokovanie vojenskej rady veliteľa síl výcviku a podpory sa koná pravidelne mesačne na veliteľstve síl alebo v priestoroch priamo podriadených útvarov a zariadení v súlade s plánom rokovania na výcvikový rok.

Rokovanie vojenskej rady v NovákochRokovanie vojenskej rady v NovákochRokovanie vojenskej rady v NovákochRokovanie vojenskej rady v NovákochRokovanie vojenskej rady v Novákoch2Rokovanie vojenskej rady v Novákoch2Rokovanie vojenskej rady v Novákoch2Rokovanie vojenskej rady v Novákoch2Rokovanie vojenskej rady v Novákoch3Rokovanie vojenskej rady v Novákoch4

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 22.09.2010
Čítanosť: 20451
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share