Preskocit navigáciu

Nemecký generál Laubenthal pricestoval na oficiálnu návštevu Slovenska


Nemecký generál Laubenthal pricestoval na oficiálnu návštevu Slovenska

Na základe pozvania náčelníka Generálneho štábu ozbrojených síl Slovenskej republiky pricestoval v dňoch 6.-7. marca na oficiálnu pracovnú návštevu Slovenska zástupca náčelníka obrany Nemeckej spolkovej republiky generálporučík Markus Laubenthal.

Počas dvojdňovej návštevy Slovenskej republiky generál Laubenthal a náčelník Generálneho štábu OS SR s delegáciami prerokovali otázky vzájomnej vojenskej spolupráce, výcviku a obranných plánov pre východné krídlo Aliancie z pohľadu oboch krajín.

Generál Daniel Zmeko na  znak korektných vzťahov a dlhodobej vojenskej spolupráce udelil generálporučíkovi Laubenthalovi Pamätný kríž náčelníka Generálneho štábu OS SR I. stupňa.

Ocenenie odovzdal zástupca náčelníka Generálneho štábu OS SR generálporučík Ľubomír Svoboda.

Nemecký generál Laubenthal pricestoval na oficiálnu návštevu SlovenskaNemecký generál Laubenthal pricestoval na oficiálnu návštevu SlovenskaNemecký generál Laubenthal pricestoval na oficiálnu návštevu SlovenskaNemecký generál Laubenthal pricestoval na oficiálnu návštevu SlovenskaNemecký generál Laubenthal pricestoval na oficiálnu návštevu SlovenskaNemecký generál Laubenthal pricestoval na oficiálnu návštevu Slovenska

Autor: OS SR , Foto: OS SR - Dátum: 08.03.2024
Čítanosť: 1073
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share