Preskocit navigáciu

Minister obrany na velitežstve síl


Minister obrany na velitežstve síl
Minister obrany Slovenskej republiky Ing. Jaroslav Baška navštívil v rámci svojho pracovného výjazdu do posádky Trenčín dňa 31. mája 2010 aj Velitežstvo síl výcviku a podpory OS SR , kde ho privítal velitež síl generálmajor Miroslav Kováč a jeho zástupca brigádny generál Juraj Krištofovič.

V rámci svojho pracovného výjazdu tak minister obrany okrem Velitežstva pozemných síl navštívil aj príslušníkov velitežstva síl výcviku a podpory. Velitež síl generálmajor Kováč mu v úvode na krátkom brífingu predstavil členov štábu velitežstva, súčasnú štruktúru síl výcviku a podpory a prezentoval aj úlohy, ktoré sily v rámci Ozbrojených síl SR plnia. V závere brífingu venoval generálmajor Kováč ministrovi obrany pamätný pohár velitežstva a následne mu predstavil príslušníkov velitežstva síl. Minister obrany vo svojich slovách apeloval na dodržiavanie vojenskej disciplíny profesionálnymi vojakmi najmä pred očami širokej verejnosti a vyzdvihol dôležitos plnenia úloh v operáciách medzinárodného krízového manažmentu, kde sa pripravujú zmeny vedúce k zlepšeniu finančného ohodnotenia vojakov v zahraničných misiách.

Minister obrany na velitežstve sílMinister obrany na velitežstve sílMinister obrany na velitežstve sílMinister obrany na velitežstve sílMinister obrany na velitežstve síl2Minister obrany na velitežstve síl2

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 01.06.2010
Čítanos: 21861
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share