Náčelník generálneho štábu navštívil veliteľstvo síl výcviku a podpory


Náčelník generálneho štábu navštívil veliteľstvo síl výcviku a podpory    Veliteľ síl výcviku a podpory (SVaP) plukovník Martin Stoklasa dňa 11. septembra 2014 privítal na pôde veliteľstva síl náčelníka Generálneho štábu OS SR generálporučíka Milana Maxima. Bola to prvá návšteva síl výcviku a podpory po vymenovaní náčelníka Generálneho štábu OS SR do jeho funkcie.
   Veliteľ síl výcviku a podpory plukovník Stoklasa predstavil náčelníkovi Generálneho štábu OS SR hlavných funkcionárov veliteľstva SVaP a informoval ho o plnených úlohách vo výcvikovom roku 2014 a o aktuálnom stave plnenia úloh tykajúcich sa reorganizačných zmien v silách výcviku a podpory. Náčelník generálneho štábu sa počas brífingu predovšetkým zaujímal o reorganizačné zmeny a celkové zaradenie profesionálnych vojakov a zamestnancov v ozbrojených silách.
   V závere návštevy sa náčelník Generálneho štábu OS SR poďakoval za odvedenú prácu hlavným funkcionárom VSVaP a ocenil veliteľa síl výcviku a podpory plukovníka Martina STOKLASU pamätnou plaketou náčelníka generálneho štábu. Po skončení návštevy veliteľstva síl výcviku a podpory náčelník generálneho štábu pokračoval v programe na veliteľstve pozemných síl.

111122

Autor: SeVel , Foto: SeVel - Dátum: 16.09.2014
Čítanosť: 33740
Verzia pre tlač

Skočiť na menu