Preskocit navigáciu

Rozlúčka s náčelníkom štábu


Rozlúčka s náčelníkom štábu

Dňa 30. mája 2024 sa príslušníci 11. mechanizovaného práporu Martin slávnostným nástupom rozlúčili s hlavným funkcionárom práporu, majorom Viktorom Barim, ktorý po dlhoročnom pôsobení na „jedenástke“ bude pokračovať vo svojej kariére na Spoločnom operačnom veliteľstve v Banskej Bystrici.

Veliteľ 11. mechanizovaného práporu podplukovník Marián Golis zhrnul vojenskú kariéru odchádzajúceho náčelníka štábu, vyzdvihol jeho dlhoročnú prácu, ktorú odviedol v prospech práporu, poďakoval mu za profesionálny prístup pri plnení úloh a zaželal veľa elánu a úspechov pri plnení úloh na novom pôsobisku.

Počas nástupu bol prečítaný personálny rozkaz o premiestnení majora Bariho, ktorý sa krátkym príhovorom rozlúčil s nastúpeným práporom. Následne odovzdal veliteľ 11.mpr a ďalší príslušníci práporu majorovi Barimu spomienkové vecné dary. Ceremoniál pokračoval tradičným rozlúčkovým prejazdom na BVP-2 popred nastúpené jednotky a rozlúčka sa ukončila spoločným fotením.


Rozlúčka s náčelníkom štábuRozlúčka s náčelníkom štábuRozlúčka s náčelníkom štábuRozlúčka s náčelníkom štábuRozlúčka s náčelníkom štábuRozlúčka s náčelníkom štábuRozlúčka s náčelníkom štábuRozlúčka s náčelníkom štábuRozlúčka s náčelníkom štábuRozlúčka s náčelníkom štábuRozlúčka s náčelníkom štábuRozlúčka s náčelníkom štábu

Autor: 11.mpr , Foto: 11.mpr - Dátum: 05.06.2024
Čítanosť: 239
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share